Нашият екип се състои от висококвалифицирани специалисти, които всекидневно развиват Coach.bg и искрено вярват в нашата визия и мисия.

Всеки от нас има дългогодишен опит в различни работни области, а заедно изграждаме фантастични работни и лични взаимоотношения, които допринасят за постигане на общата ни цел.

Миглена Дерменджиева

Миглена живее от дълги години в Дания, работи като Life- & Business coach в своите фирми: DreamCoach.dk & CredoNobis.com.

Миглена Дерменджиева

Миглена Дерменджиева

CredoNobis е известен бранд в бизнес средите специализирани във въвеждане на промени в големи софтуерни фирми и компании, които имат специализирани ИТ отдели. Миглена е признат Agile Transformation Coach и в областта на различни Аgile frameworks и внедряването на SAFe, SCRUM & Kanban като основни работни методи за управление на проекти. Тя е страстна привърженичка на идеята за стабилно и устойчиво развитие на организациите.
Миглена практикува коучинг на собственици на компании, изпълнителни съвети, директорски бордове, мениджърски, лидерски и работни екипи. Обучава служители на различни нива и фасилитира работни срещи и семинари от различен характер.

Проектите и коучинг сесиите в DreamCoach, са друга част от осъществяването на мечтата й да помага на отделната личност да се развива и да използва пълния си потенциал.
Миглена прави презентации на различни коучинг теми и провежда коучинг ритрийти.
От любимите й теми са: деца с ниско самочувствие, предприемачи, които не знаят откъде да започнат, темата за силни, независими работещи жени и др.

Coach.bg e поредният вълнуващ проект на DreamCoach.

Искаш ли да се запознаеш по-добре с Миглена или с нейната визия и мисията на проекта разгледай портала в подробности.

LinkedIn: https://dk.linkedin.com/in/miglenadermendjieva

DreamCoach website:  www.dreamcoach.dk

CredoNobis website: www.credonobis.com

FB DreamCoach: https://www.facebook.com/dreamcoach.dk/

FB CredoNobis: https://www.facebook.com/credonobis/

FB Coach.bg: https://www.facebook.com/coach.bulgaria

Instagram: https://www.instagram.com/coach.bg_coachingportal/

Петя Каменова

Petya Kamenova - coach.bgПетя притежава 20-годишен професионален опит в маркетинг и продажби на технологични продукти, организиране на бизнес събития и нови медии. През последните години се специализира в дигитален маркетинг, изграждане на ефективни маркетинг стратегии в социални медии и иновативни интернет платформи. В многогодишния си опит е реализирала многобройни успешни рекламни кампании за интернет сайтове, SEO оптимизация за Google и търсещи машини, FB кампании, e-mail marketing и др.

Собственик е на “Кам Солюшънс ЕООД” – дигитална маркетингова агенция и SEO оптимизация.

 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/petya-kamenova-8726473/

Александър Дерменджиев

Coach.bg - Alexander Dermendjiev

Александър Дерменджиев

Александър е собственик на фирмата “КредоНобис Девелопмент”. Той има многогодишен опит в изграждането на софтуерни приложения с много сложни функционалности. Александър има опит във всички фази и области на софтуерния проект – от идейната концепция, потребителския интерфейс, до изграждането на базата от данни.