Project Description

Здравейте, аз съм Миглена Дерменджиева и съм основател на CredoNobis и DreamCoach. CredoNobis е разпознаваем бранд в бизнес средите, специализирани във въвеждане на промени в големи софтуерни фирми и компании. Проектите и коучинг сесиите в DreamCoach са друга част от осъществяването на мечтата ми да помагам на отделната личност да се развива и да използва пълния си потенциал. Водя обучения на различни коучинг теми, провеждам коучинг и ритрийти.

Аз съм Agile Transformation Coach, като специализирам в областта на Аgile frameworks и внедряването на SAFe, SCRUM & Kanban като основни работни методи за управление на проекти. Привърженичка съм на идеята за стабилно и устойчиво развитие на организациите.

Топ 3 области на специализация

Практикувам:

 1. Коучинг на собственици на компании, изпълнителни съвети, директорски бордове, мениджърски, лидерски и работни екипи
 2. Обучавам служители на различни нива
 3. Фасилитирам работни срещи и семинари от различен характер.

Доставям услуги в сферите на лично развитие и обучение, партньорски и родителски взаимоотношения, кариера и предприемачество, автентичност и самоличност, гняв и злост, ограничаващи убеждения и вярвания и др.

Контакт

Социални медии

Сертификати

Коучинг сертификати:

 • 2013 GROW2 Danish Coach Academy
 • 2013 Shadow Facilitator

Agile сертификати:

 • 2020 SAFe® 5.0 Lean Portfolio Managemnet
 • 2019 Scrum@Scale Practitioner certificate
 • 2019 Open Space Technology certification
 • 2019 Open Space Agility certification
 • 2016 Implementing SAFe® 4.5
 • 2016 SAFe® Agilist
 • 2015 Prosci® ADKAR® change management
 • 2014 LEGO© SERIOUS PLAY© method for design and facilitating of workshops

Образование

Когато бях в гимназията, се дразнех че всички съученици идваха при мен и споделяха проблемите, си в очакване да им ги реша и да им помогна. С днешните ми познания и опит, констатирам че съм била способна да да създавам атмосфера на сигурност и доверие в тези хора които са търсили помощ от мен. С тези качества днес мога да бъда максимално полезна на моите клиенти и аз се чувствам щастлива, когато помагам на другите.

За това избрах да се обучавам за коуч и да помагам на други хора да бъдат щастливи!

Днес притежавам сертификат от Danish Coach Academy GROW2 (ICF certifikat). Продължих да надграждам коучинг уменията си в допълнителни обучения и се специализирах в „Работа със Сянката”. Сертифициран обучител съм и се наслаждавам на работата си.

Професионален опит

Завърших образованието си в България като дипломиран инженер. В Дания продължих развитието си като „софтуерен разработчик”. С годините се фокусирах върху проектирането на ИТ архитектура на тежко функционални софтуерни системи за държавни управления и министерства. В края на 20 годишната си кариера в областта на информационните технологии бях мениджър на големи, „критични” за бизнеса ИТ проекти и екипи от 8 до 20 специалисти на проект. Освен безценния ми опит в ИТ индустрията, имах възможност за допълнителни специализации в: управление на конфликти, оптимизация на процеси, управление на промяната, реорганизации и трансформации на методологии за управляване на проекти и процеси, стратегии за управление, бизнес анализи и бизнес развитие на високо управленческо ниво.

Реализирани проекти

Описание на реализирани проекти. Описание на реализирани проекти. Описание на реализирани проекти. Описание на реализирани проекти. Описание на реализирани проекти. Описание на реализирани проекти. Описание на реализирани проекти. Описание на реализирани проекти.

Описание на реализирани проекти. Описание на реализирани проекти. Описание на реализирани проекти. Описание на реализирани проекти. Описание на реализирани проекти. Описание на реализирани проекти. Описание на реализирани проекти. Описание на реализирани проекти. Описание на реализирани проекти. Описание на реализирани проекти. Описание на реализирани проекти. Описание на реализирани проекти. Описание на реализирани проекти.

Референции

Обратна връзка от клиенти. Обратна връзка от клиенти. Обратна връзка от клиенти. Обратна връзка от клиенти. Обратна връзка от клиенти. Обратна връзка от клиенти. Обратна връзка от клиенти. Обратна връзка от клиенти. Обратна връзка от клиенти. Обратна връзка от клиенти. Обратна връзка от клиенти. Обратна връзка от клиенти.

Обратна връзка от клиенти. Обратна връзка от клиенти. Обратна връзка от клиенти. Обратна връзка от клиенти. Обратна връзка от клиенти. Обратна връзка от клиенти. Обратна връзка от клиенти. Обратна връзка от клиенти. Обратна връзка от клиенти. Обратна връзка от клиенти. Обратна връзка от клиенти. Обратна връзка от клиенти. Обратна връзка от клиенти. Обратна връзка от клиенти. Обратна връзка от клиенти. Обратна връзка от клиенти. Обратна връзка от клиенти.

Личност

Хората, които ме познават, ме описват като енергичен и съпричастен човек, с добро чувство за хумор. Най-голямата ми страст е да помагам на другите чрез техните предизвикателства, за да могат да постигнат живота, за който мечтаят. Вярвам и желая най-доброто за всички. Загрижена съм за твоето развитие и желая да ти помогна да намериш „опорната точка” и воля, от която се нуждаеш, за да постигнеш целите си и мечтите си.

Аз съм енергична личност, с чувство за отговорност и справедливост. За мен е важно да работя с високо качество и да показвам професионализъм във всичко, което правя. Основните ми ценности са развитие, честност, свобода, уважение и лоялност.

Ще се радвам да се запозная и с теб :)