Какво
 • Автентичност и самоличност
 • Баланс между професионалния и личния живот
 • Бизнес коучинг
 • Взаимоотношения
 • Гняв и злост
 • Екзекютив коучинг
 • Ефективна комуникация и презентация
 • Здравословно хранене
 • Кариера и предприемачество
 • Личностно развитие
 • Мечти и желания
 • Ограничаващи убеждения и вярвания
 • Партньорски отношения
 • Проблемни деца и юноши
 • Разрешаване на работни конфликти
 • Родителски отношения и възпитание
 • Стрес контрол
Къде

Избиране на ценови план

Избиране на ценови план

Coach.bg предлага различни видове планове

 • Свободни с ограничено време до 60 дни
 • Годишни
 • Еднократни публикации

Описание на плановете

60 дневен свободен план

Планът е подходящ за всички, които се интересуват от коучинг професията – практици или професионално ангажирани с темата, които все още не са сигурни дали искат да използват платформата като рекламен канал, но искат да имат възможността да изпробват основните функционалности за период от два месеца 

Вашата регистрация Ви дава достъп до ресурсите на портала: статии, събития, профили и т.н., с възможност за коментари и участие в рейтинговата система на Coach.bg. 

За да изпробвате силата на платформата, имате възможност да публикувате една безплатна обява.

Ако прецените, че тези функционалности са Ви “тесни”, можете да преминете към някои от платените абонаменти или да се възползвате от еднократно публикуване на обява и/или събитие.

Годишни планове за регистрация в портала

Годишните планове дават възможност на потребителите да планират активностите си на годишна база. Те са подходящи за всички които имат работещ бизнес и са сигурни че искат да публикуват систематично в портала за да поддържат интереса на клиентите си.

План „Стандарт”

Ако практикувате в областта на коучинг услугите, бързо ще откриете разширените възможности на план „Стандарт”. Не само, че можете да представите своя бизнес в най-добрата светлина, но услугите Ви ще добият по-голяма популярност, ако ги рекламирате под формата на „обяви”. Ако организирате събития или курсове за обучения, това е мястото за тяхното популяризиране.

План „Разширен”

Планът покрива разширените функционалности на портала за една година: кратка визитка и представяне на услугите, възможности за галерии от снимки, публикуване на обяви, публикуване на събития, публикуване на видеа и т.н.

План „Премиум”

Планът покрива пълните функционалности на портала за една година: кратка визитка и представяне на услугите, възможности за галерии от снимки, публикуване на обяви, публикуване на събития, публикуване на видеа и т.н.

Еднократни услуги в рамките на 60 дни

В Coach.bg се предлагат еднократни услуги. В „сърцето” на нашия портал стои обявата, като инструмент за предлагане на услуги. Обявата предлага възможност за пълно описание на предлаганата услуга, с контактни данни и локация на Вашия бизнес. Платформата осигурява възможност за коментари, запитвания, заявки и множество допълнителни функционалности, които да подпомагат бизнеса Ви. Всяка обява може да бъде надградена с анонс за събитие, което организирате или видео. Еднократните услуги на портала са гъвкави и изцяло съобразени с Вашите нужди. 

Пример 1: Вие сте придобили нов сертификат или умения за Вашата практика и желаете да популяризирате това, възползвайте се от еднократното публикуване на обява, за да привлечете бързо клиенти.

Пример 2: Организирате събитие, но нямате годишен абонамент за портала. Възползвайте се от нашите предимства за таргетиране на аудитория и анонсирайте Вашето събитие при нас. За целта, първо трябва да създадете “обява”, която да представи Вашия бизнес накратко, а след това да конфигурирате Вашето събитие с точен ден, час, програма, локация и т.н.

Пример 3: Всички са наясно, че „видеото” е новият цар на дигиталния маркетинг. Видеопредставянията са пъти по-въздействащи от обикновения текст в интернет. Публикувайте видео при нас, за да може потребителите да придобият пълна представа за Вас и Вашите услуги. Преди да публикувате видеото, платформата ще Ви предложи създаване на „обява”, така Вашето видео ще бъде подкрепено от допълнителна информация и представянето Ви ще бъде още по-убедително.

Пример 4. Организирате Вашето събитие, добавете към пакета си и видео. Като организатори, вие знаете, че това ще Ви донесе още повече популярност и регистрации. В coach.bg, стъпките са обява+събитие+видео.

Публикуване на обява 

Еднократно публикуване на обява, с разширено използване на функционалностите в портала – статистики за прегледи, коментари и заявки. Имате възможност за неограничен брой промени и поправки в рамките на периода за публикуване.

В случай на прекратяване на обявата  преди изтичане на 60 дневния период, тя не може да бъде заменена с друга. Неоползотвореното време не се прехвърля към следващи обяви или периоди.

Публикуване на обява и събитие

Еднократно публикуване на 1 обява и 1 събитие. Имате възможност да използвате  функционалностите в портала – статистики за прегледи, коментари и заявки, неограничен брой промени на обявата и събитието, в рамките на периода за публикуване.

В случай на прекратяване на обявата  преди изтичане на 60 дневния период, тя не може да бъде заменена с друга. Неоползотвореното време не се прехвърля към следващи обяви или периоди.

Публикуване на обява и видео

Еднократно публикуване на 1 обява и 1 видео. Имате възможност да използвате  функционалностите в портала – статистики за прегледи, коментари и заявки, неограничен брой поправки на обявата и видеото в рамките на периода за публикуване.

В случай на прекратяване на обявата  преди изтичане на 60 дневния период, тя не може да бъде заменена с друга. Неоползотвореното време не се прехвърля към следващи обяви или периоди.

Публикуване на обява+събитие+видео

Еднократно публикуване на обява, събитие и видео. Имате възможност да използвате  функционалностите в портала – статистики за прегледи, коментари и заявки, неограничен брой поправки на обявата и видеото в рамките на периода за публикуване.

В случай на прекратяване на обявата  преди изтичане на 60 дневния период, тя не може да бъде заменена с друга. Неоползотвореното време не се прехвърля към следващи обяви или периоди.

Как работи Coach.bg