Живей и работи щастливо!

Просто изречение с много смисъл, но всеки знае, че не е толкова лесно да се осъществи! Крайната ни цел е все повече хора да могат да се чувстват щастливи на работното си място и в личния си живот.

Нашият екип се старае да даде възможност на колкото се може повече хора да се възползват от удивителните възможности, които коучингът предлага.

ВИЗИЯ И МИСИЯ

Ние се стремим да помагаме на хората да открият скрития си потенциал.

Да получат прозрение и мотивация, за да постигнат мечтите си.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

Намиране на коучинг публикации, обучения и коучинг експерти

Преглед на събрана и подредена информация, която е достоверна и помага на хората доткрият решението, което търсят

Идеята за портала ми дойде, когато аз самата трябваше да си избера коучинг обучение. Никъде не можах да намеря общ преглед на различните курсове и услуги за придобиване на коучинг образование.

И в цялото море от предложения не беше лесно да се ориентирам какво да избера. Беше много трудно да се ориентирам в многообразието от сайтове, обяви, портали, услуги, курсове и т.н., както и да сравнявам цени и ползите от тях.

Тогава искрено желаех някой да се беше сетил да направи един общ портал, който да ми даде всичката тази информация наведнъж, вместо да правя дълги таблици за сравнение.

Много скъпа услуга

Не е тайна, че коучинг услугите са скъпи. Но преди 10 години в Дания коучингът беше още много нова специалност и професия. Имаше много психолози, психиатри и терапевти, но коучингът беше само за избрани хора.

Само хора с много пари или фирми, който можеха да платят за коучинг услуги за техните мениджъри и директори.

Днес, след 10 години развитие в тази област, коучинг услугите са достъпни и има различни предложения за всеки един човек.

Коучингът се разпространява с невероятна скорост в целия свят и заема своето място като ценна и полезна професия.